Amiibo

Een groot onderdeel van de Nintendo Switch wereld is de Amiibo figuren. Een Amiibo is een fysiek actiefiguur die je tot leven kan laten komen in een spel op jouw Nintendo switch. Door de Amiibo te scannen krijg je een bonus of speciale gebeurtenis in het spel op de Nintendo Switch. Alle bekende Nintendo figuren hebben hun eigen Amiibo beelden. Waaronder: Pikachu (Pokemon), Link (Zelda), Mario en Samus. Er zijn ook beeldjes van de karakters uit Animal Crossing. De Amiibo’s zijn oorspronkelijk bruikbaar in de games Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Animal Crossing: Happy Home Designer, en Animal Crossing: amiibo Festival. Echter, hebben de Amiibo’s ook speciale functies in Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing Amiibo Kaarten

Naast de gebruikelijke Amiibo figuren kent Animal Crossing ook Amiibo Cards. Inplaats van beeldjes is er dit keer een grote collectie aan kaarten beschikbaar om te verzamelen. Spaar ze allemaal en verzamel je collectie kaarten in een unieke verzamelmap. De kaarten hebben, net als de beeldjes, speciale functies in het spel zelf.

Amiibo in Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons-amiibo en amiibo-kaarten kunnen tijdens het leven op het eiland ongelooflijk nuttig zijn voor een aantal dingen. Als je op een schat aan amiibo met Animal Crossing-thema en de bijbehorende amiibo-kaarten zit, heb je geluk, want er zijn een paar manieren waarop ze worden ondersteund in Animal Crossing: New Horizons. Het is niet alleen een leuke manier om kilometers te halen uit je ongetwijfeld enorme collecties NFC-beestjes, maar het kan je ook helpen vooruitgang te boeken in het spel. Dat komt omdat Animal Crossing: New Horizons amiibo-ondersteuning eigenlijk in twee verschillende vormen bestaat: de ene is meer gericht op plezier hebben en gek zijn, maar de andere is eigenlijk heel handig om het profiel van je kleine eilandparadijs op te bouwen.

Dit is hoe de amiibo-functionaliteit van Animal Crossing: New Horizons werkt.

1. Harv’s Island en de amiibo-fotoshoots

De eerste manier waarop je je Animal Crossing-amiibo-collectie met New Horizons kunt gebruiken, is via een hondenpersonage dat bekend staat als Harvey – of Harv voor zijn vrienden, waarvan er maar weinig zijn. Je zult hem in de vroege dagen van het eilandleven rondhangen bij de Resident Services-tent. Je zult hem herkennen omdat hij gekleed is als een hippie. Hij vertelt je dat je zijn eiland – handig genaamd Harv’s Island – kunt bezoeken wanneer je maar wilt. Ga gewoon naar het vliegveld en je kunt vragen om Harv’s Island te bezoeken.

Hier ontdek je dat Harv’s Island eigenlijk Photopia wordt genoemd, en Harv is eigenlijk een fotograaf en heeft een fotostudio hier op het eiland. Ga het gebouw binnen en je kunt je amiibo en amiibo-kaarten gebruiken om nogal vreemde zombieachtige versies van personages op te roepen (hoewel sommige NPC’s zoals Digby en Resetti verboden terrein zijn) om te poseren voor fotoshoots.

Het is vrij beperkt, maar als je een beetje plezier wilt hebben met oude favorieten, is het gemakkelijk te doen en is reizen van en naar Harv’s Island gratis – het kost geen klokken of Nook Miles. Bovendien ontgrendel je vanaf de volgende kalenderdag een aankoopbare posterversie van iedereen die je uitnodigt voor Photopiain in het gedeelte ‘Speciale goederen’ van Nook Shopping vanuit de Nook Stop-terminal, die je vervolgens aan de muur van je huis kunt hangen.

2. Animal Crossing: New Horizons-camping en amiibo-bezoekers

Het tweede type Animal Crossing: New Horizons-amiibo-functionaliteit komt via de camping, die je aan je eiland toevoegt door met Tom Nook te praten zodra de Resident Services upgraden van een tent naar een gebouw. Als het eenmaal is gebouwd, kun je dorpelingen uitnodigen om de camping te bezoeken met je amiibo- en amiibo-kaarten. Dezelfde beperkingen zijn van toepassing – je kunt geen personages als Resetti of Digby uitnodigen, en zelfs Isabelle komt niet op de camping verschijnen – maar je kunt elke dorpeling vragen om je te bezoeken. Dit is waar amiibo-kaarten bijzonder handig zijn.

Zodra een personage op je camping is aangekomen, kun je naar hem toe gaan en met hem praten. Ze zullen je meestal vragen om een ​​souvenir te maken dat ze mee naar huis kunnen nemen, maar als je dit doet, krijg je dichter bij de optie om ze te vragen permanent naar je eiland te verhuizen. Je zult ze verschillende keren op de camping moeten uitnodigen voordat ze overwegen om te verhuizen – en je kunt maar één personage per kalenderdag uitnodigen voor de camping – maar het is de moeite waard om te volgen als er een bepaald personage is dat je op je eiland wilt hebben.

Dit is momenteel de enige manier om de personages te selecteren die naar je eiland verhuizen. Anders komen Animal Crossing: New Horizons-dorpelingen willekeurig naar de camping, of loeren ze op de eilanden die je kunt bezoeken met Nook Miles-tickets.

amiibo card animal crossing kaarten